Actualitat

Arrimadas: “Colau no pot demanar solucions mentre es manifesta al costat del president que les nega”

by cscatalunya — 10 setembre 2016 @ 15:12
Comparte

·La presidenta de C’s a Catalunya assegura que ”donant suport a l’estratègia independentista del Govern, els dirigents de Podem donen cobertura a qui més ha retallat en sanitat, educació i serveis socials”

L’Hospitalet de Llobregat, dissabte 10 de setembre del 2016. “Colau no pot demanar solucions mentre es manifesta al costat del president que les nega”. Així ho ha afirmat la presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, durant una visita a les festes del barri de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat,  acompanyada del portaveu local de la formació, Miguel García, i de diputats de C’s al Parlament de Catalunya.

La Cap de l’Oposició ha manifestat que “donant suport a l’estratègia independentista del Govern” l’alcaldessa de Barcelona i d’altres dirigents de Podem  “donen cobertura al govern de la Generalitat que més ha retallat en sanitat, educació i serveis socials i que compta amb els alts càrrecs més ben pagats”. Arrimadas  ha acusat a dirigents com Colau, Rabell o Fachín  de “nedar i guardar la roba” ja que “tot i que està clar que aposten per la independencia  juguen a dues bandes perquè saben que els seus votants no volen el trencament  i tenen por de perdre els seus vots”

En relació a la decisió del president de la Generalitat d’assistir a la manifestació de demà ha lamentat que “ni tan sols en el dia de Catalunya és el president de tots els catalans”. La líder de C’s ha afegit que Puigdemont “ha fet de l’enfrontament una manera de governar” i ha acusat al govern del PP de “trencar els ponts amb Catalunya” . Arrimadas  ha recordat  a Puigdemont que “si el que vol és solucions per als catalans el que ha de fer és dialogar i estendre ponts amb la resta d’Espanya”. “Aquests ponts no els refarem si es manifesta defensant la unilateralitat de la independencia”, ha conclòs la líder de C’s a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD