Actualitat

Arrimadas: “Ens agradaria que la Diada fos un dia que tots els catalans poguéssim celebrar junts”

by cscatalunya — 11 setembre 2016 @ 12:31
Comparte

La presidenta de C’s a Catalunya diu, en un dinar popular a Premià de Mar, que Ciutadans és el partit del “diàleg, la centralitat i de les solucions realistes”

Premià de Mar, diumenge 11 de setembre del 2016. “Ens agradaria que la Diada fos un dia que tots els catalans poguéssim celebrar junts”. Aquest és el desig que ha expressat la presidenta de Ciutadans (C’s),Inés Arrimadas, en el decurs del dinar popular que la formació ha organitzat a Premià de Mar i en el que hi han assistit més de 600 persones..

En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha criticat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont i al Govern del PP per “alimentar la confrontació”,  i ha afegit que des de Ciutadans no s’entrarà en aquesta dinàmica perquè és el partit del “diàleg, la centralitat i de les solucions realistes”.

Davant de la manca de diàleg, la líder de l’Oposició a Catalunya, ha reclamat un interlocutors que siguin capaços de reconstruir els ponts trencats entre el govern d’Espanya i el de Catalunya perquè “tots dos han demostrat que no poden dialogar”.  “Hem de tornar al camí del diàleg i la centralitat, perquè des dels extrems no aconseguirem canvis”, ha sentenciat.

La líder de C’s a Catalunya ha senyalat que Ciutadans treballa per “donar solucions als problemes reals dels catalans”,  i ha posat com exemple les reformes que des de la formació s’han incorporat als pactes , tant amb el PSOE com amb el PP, per a la investidura: “són 150 mesures que són bones pels catalans com millorar el sistema de finançament, mesures per als autònoms o el Corredor Mediterrani”.

Arrimadas ha criticat l’assistència de Carles Puigdemont a la manifestació d‘aquesta tarda “és una llàstima que el president de la Generalitat no ho sigui de tots els catalans”. Finalment també s’ha referit a la presència dels dirigents de Podem en aquesta concentració “es manifesten al costat del president que representa el govern que més retallades socials ha fet i que utilitza el discurs separatista per tapar-les”.

 

premia2 premia3

Volver a ACTUALIDAD