Actualitat

Inés Arrimadas a Munté: “Els demòcrates respecten les lleis, les decisions dels tribunals i els resultats de totes les eleccions com fem a C’s”

by cscatalunya — 13 setembre 2016 @ 17:09
Comparte

La líder de l’Oposició a Catalunya destaca la necessitat de “donar suport a les famílies de persones amb autisme” després de reunir-se amb membres de l’Associació ‘Autisme la Garriga’

“Els demòcrates respecten les lleis, les decisions dels tribunals i els resultats de totes les eleccions com fem a C’s”. Així ho ha dit la cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en resposta a la portaveu del Govern de la Generalitat, Neus Munté, en relació a unes possibles eleccions a Catalunya anunciades pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. “Unes eleccions no poden servir per declarar la independència”, ha afegit en declaracions als mitjans de comunicació.

En relació al tuit del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, on diu que ‘el referèndum no es refreda’, Arrimadas l’ha instat a “rectificar i deixar d’enganyar als catalans fent promeses que sap que no pot complir”. I ha recordat que Puigdemont va dir que ‘ja no calia repetir el referèndum’ després de criticar que el president “sap que no pot avançar amb el seu full de ruta separatista i, per això, ven fum i torna a la casella de sortida”.

Després de reunir-se amb representants de l’Associació ‘Autisme la Garriga’ juntament amb la portaveu de C’s a la comissió d’Afers Socials, Noemí de la Calle, Arrimadas ha destacat la necessitat de “donar suport a les famílies de persones amb autisme i més visibilitat a la realitat d’aquests ciutadans”. A més, ha explicat que ha traslladat a l’associació les propostes de Ciutadans al Parlament en aquest sentit i ha posat com a exemple la iniciativa del partit per “aconseguir que els nens amb autisme puguin dinar als menjadors escolars” gràcies a l’ajut de personal qualificat. “A C’s seguirem treballant dur per portar a terme incitaves per ajudar a aquets col·lectiu”, ha defensat.

Volver a ACTUALIDAD