Actualitat

Arrimadas: “Cal resoldre necessitats del Baix Llobregat com la variant N340 i ampliar les places públiques de residències per a la gent gran”

by cscatalunya — 17 setembre 2016 @ 11:25
Comparte

Arrimadas, en una visita a Vallirana: “C’s treballa per eliminar els aforaments i que ningú es pugui aferrar a la cadira com ha fet Rita Barberá”

Barcelona, dissabte 17 de setembre del 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha manifestat, en una visita a la festa major de Sant Mateu a Vallirana, la necessitat de resoldre algunes “necessitats” del poble com“la variant N340, que és una reivindicació de fa dècades” i ha anunciat que el seu partit ha presentat iniciatives a les Corts Generals per demanar un calendari de finalització de les obres de la variant per tal que “pugui ser una realitat el més aviat possible”.

En declaracions als mitjans de comunicació després de visitar la masia Molí de Can Batlle i signar el llibre de visites d’honor de l’Ajuntament, la líder de C’s a Catalunya ha explicat que el Baix Llobregat necessita també “augmentar el número de places de residències públiques i concertades i centres de dia per a la gent gran del Baix”. De fet, el Parlament va aprovar una Proposta de Resolució de Ciutadans que també instava a la Generalitat a reduir les llistes d’espera per accedir a una plaça pública en la comarca, ja que actualment hi ha més de 1.700 persones esperant plaça de residència i l’oferta no cobreix la demanda.

En clau nacional i després que ahir el president del govern d’Espanya en funcions, Mariano Rajoy, afirmés que ja no té cap mena de responsabilitats sobre Rita Barberá, Inés Arrimadas ha assegurat que Ciutadans està treballant perquè“ningú es pugui aferrar a la cadira” com ha fet la senadora. “Si a Espanya no existissin els aforaments el cas de Rita Barberà tampoc existiria”, ha advertit. I ha desitjat que Espanya tingui aviat un nou govern “perquè es puguin aprovar mesures per a la regeneració democràtica”, com és l’eliminació dels aforaments.

Volver a ACTUALIDAD