Actualitat

Ciutadans (C’s) aconsegueix que el Parlament aprovi la creació d’un pla estratègic per a la reactivació econòmica del Baix Penedès

by cscatalunya — 22 setembre 2016 @ 16:32
Comparte

El diputat per Tarragona, Francisco Domínguez, proposa establir un catàleg de serveis supramunicipals del sector industrial per “afavorir la competitivitat de les empreses”

“És necessari que la Generalitat creï un pla estratègic per a la reactivació econòmica del Baix Penedès”. Així ho ha defensat el diputat de Ciutadans (C’s) per Tarragona, Francisco Domínguez, al debat de la Proposta de Resolució* del partit en aquest sentit, que ha estat aprovada en la seva totalitat. I ha apostat per “millorar la mobilitat i el transport públic entre les poblacions de la comarca, potenciar el Centre Logístic, sol·licitar al Govern d’Espanya l’execució del Corredor del Mediterrani i actualitzar els estudis de viabilitat”, entre d’altres propostes.

Francisco Domínguez ha explicat que la comarca del Baix Penedès pateix “una manca de visibilitat del seu potencial” i ha parlat dels atractius que cal explotar i donar a conèixer com, per exemple, “l’activitat agrària i vinícola o el turisme rural i l’enoturisme”. A més, considera que és fonamental “establir un catàleg de serveis supramunicipals del sector industrial” per tal d’atreure inversions i afavorir la competitivitat i la implantació de noves empreses.

Volver a ACTUALIDAD