Actualitat

Arrimadas: “L’única cosa que han aconseguit Mas i Puigdemont és que el futur de Catalunya depengui d’una assemblea de la CUP”

by cscatalunya — 23 setembre 2016 @ 12:01
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya visita les festes de Santa Tecla a Tarragona i puja al balcó de l'Ajuntament per seguir la jornada castellera

“L’única cosa que han aconseguit Mas i Puigdemont és que el futur de Catalunya depengui d’una assemblea de la CUP”. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació a la Qüestió de Confiança del proper 28 de setembre. I ha afegit que “Catalunya necessita estabilitat i un govern fort per negociar les millores necessàries per als catalans al Congrés dels diputats”. 

En declaracions als mitjans de comunicació durant la jornada castellera de les festes de Santa Tecla a la Plaça de la Font de Tarragona, Arrimadas ha lamentat que “Puigdemont no hagi canviat el seu posicionament des de fa mesos”, i ha assegurat que “si tot segueix així, l’únic suport que tindrà és el dels seus socis de la CUP: els senyors antisistema, anti euro i anti Unió Europea que volen saltar-se les lleis i la justícia”.
Acompanyada pel diputat de C’s al Congrés, Sergio del Campo, diputats al Parlament i el Grup municipal a Tarragona, Arrimadas ha assegurat que la trobada servirà per “coordinar properes activitats que es duran a terme tant a Parlament com a Congrés en relació a la província de Tarragona”.
En relació a la decisió de Pedro Sánchez d’intentar formar un govern alternatiu, Inés Arrimadas ha manifestat que “no es poden plantejar coses que no funcionen” i que “s’ha comprovat que Sánchez no té el suport ni del seu propi partit”. Tanmateix, ha lamentat que els líders del PP i del PSOE “esperin a que s’acabin les eleccions basques i gallegues per engegar un govern a Espanya”. I ha recordat que “el treball està fet, tant PP com socialistes han pactat amb nosaltres 100 mesures per governar Espanya”. “L’única cosa que falta per tenir un govern controlat des de l’oposició és que desapareguin els vetos, els interessos personals i es pensi en els espanyols”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD