Actualitat

Ciutadans denuncia les retallades que Interior preveu fer en les unitats de Trànsit dels Mossos d’Esquadra

by cscatalunya — 23 setembre 2016 @ 09:33
Comparte

● El diputat Jean M. Castel lamenta que “Interior vulgui suprimir sis sectors de trànsit i això deixarà la seguretat a tot el territori sota mínims”

Girona, divendres 23 de setembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s) per Girona, Jean M. Castel, ha explicat que “és una llàstima que Interior s’estigui plantejant fer retallades encobertes a les unitats de Trànsit dels Mossos”. I ha assegurat que “des de la Comissió d’Interior  estarem molt amatents a aquesta decisió que cal deixar clar que no està aprovada”.

Castel ha lamentat que “el departament d’Interior vulgui suprimir sis sectors de trànsit a Catalunya”,  i en aquest sentit ha assegurat que amb aquesta retallada  “es deixarà la seguretat  sota mínims donat que es perdrà la prevenció que fins ara es feia al territori”. Castel ha posat com exemple que “a la província Girona es passarà de tenir quatre sectors de trànsit a dos deixant la Garrotxa, el Ripollès, el Baix Empordà i la Selva descoberts”.

El diputat de Ciutadans ha apuntat que “falten afectius” i ha qualificat la proposta d’amortitzar els sectors de “mesura cosmètica que s’utilitza per maquillar i fer quadrar els números”. “Ens preocupa que es vulguin amortitzar sis sectors de trànsit a punts tan transitats com són Mataró, Montblanc, Igualada o Móra d’Ebre” ha denunciat el parlamentari de C’s.

Jean M. Castel ha conclòs assegurat que “qui acabarà assumint aquesta retallada encoberta serà la Seguretat Ciutadana i a la pràctica tots els ciutadans se’n veuran afectats”. 

Volver a ACTUALIDAD