Actualitat

David Mejía es mostra satisfet perquè el Govern hagi executat la proposta de C’s de pagar el deute pendent a les farmàcies

by cscatalunya — 27 setembre 2016 @ 10:55
Comparte

El diputat assegura que C’s continuarà treballant perquè “es valori la funció social que fan les farmàcies” i alerta al Govern que “encara queden moltes coses a fer”

Barcelona, dimarts 27 de setembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s), David Mejía, s’ha mostrat “satisfet”perquè el govern de la Generalitat “hagi executat la proposta que ja va fer Ciutadans de pagar el deute pendent a les farmàcies” a la comissió d’Economia i Hisenda del Parlament, que va ser aprovada per unanimitat. Tot i que el Govern ha abonat nou milions d’euros a les farmàcies en interessos per pagar tard les factures, Mejía l’ha advertit que“encara hi ha moltes coses a desenvolupar” per “millorar i fer més efectiu el nostre sistema sanitari”.

“Des de Ciutadans continuarem treballant perquè es valori la funció social que fan les farmàcies”, ha assegurat. A més, ha destacat la necessitat de “potenciar la seva tasca assistencial” i “millorar la seva coordinació amb la resta d’agents sanitaris”.

Volver a ACTUALIDAD