Actualitat

Fernando de Páramo: “El gran projecte de Puigdemont és celebrar un referèndum fins que el resultat sigui el que a ell li agradi”

by cscatalunya — 27 setembre 2016 @ 12:18
Comparte

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari assegura que C’s ha liderat l'oposició que més propostes ha presentat al Parlament “mentre d’altres només treballen per la independència”

“El gran projecte de Puigdemont és celebrar un referèndum d’autodeterminació fins que el resultat sigui el que a ell li agradi”. Així ho ha manifestat el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després de l’anunci que Puigdemont defensarà demà, durant el debat de la Qüestió de Confiança, la celebració d’un referèndum a Catalunya. I li ha recordat que s’ha vist obligat a revalidar el suport al seu Govern perquè “no té credibilitat ni un suport estable ni dels seus socis d’ERC i de la CUP i ni tan sols dels membres de la Generalitat”.

El mateix dia que es compleix un any de les eleccions del 27-S, De Páramo ha evidenciat que “C’s, com a líder de l’oposició, ha fet més en sis mesos d’activitat parlamentària que la pròpia Generalitat des del govern” i ha comparat el seu treball amb el d’ERC en la passada legislatura: “En només sis mesos C’s ha presentat onze Proposicions de Llei, mentre que ERC només va presentar quatre en dos anys i mig com a líders de l’oposició”.

“Propostes sobre la gratuïtat dels llibres de text, ajudes a famílies amb fills a càrrec o la despolitització dels mitjans de comunicació”, són algunes de les iniciatives que ha defensat C’s durant aquests sis mesos. Quelcom que avala al partit taronja com “el que més ha fet per tots els catalans en aquesta legislatura des del Parlament” enfront d’un govern que intenta “tapar el debat social i econòmic amb el monotema de la independència”.

En roda de premsa al Parlament i després que el president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull, hagi demanat ‘mentalitat de conflicte’ enfront de les actuacions del Govern d’Espanya contra el full de ruta separatista, Fernando de Páramo ha defensat que “Catalunya necessita mentalitat d’unitat, de convivència i d’igualtat i no un govern incapaç de garantir l’estabilitat”. “Convergència va abandonar la centralitat per anar-se als extrems i va deixar de governar pensant en tots els catalans”, ha alertat.

Volver a ACTUALIDAD