Actualitat

De Páramo: “Estem en una Qüestió de Confiança perquè el president ha apostat per la independència i els seus socis són els antisistema de la CUP”

by cscatalunya — 28 setembre 2016 @ 16:47
Comparte

El portaveu de C’s assegura, després del discurs de Puigdemont, que "les solucions al segle XXI no passen per dividir als catalans, sinó per unir-los"

“Estem en una Qüestió de Confiança perquè el president ha apostat per la independència i els seus socis són els antisistema de la CUP”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després de l’anunci del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de convocar un altre referèndum a Catalunya.

A més, ha criticat que Puigdemont “torni a la casella de sortida” amb l’objectiu de celebrar referèndums fins a “obtenir el resultat que a ell li agradi”, com ha reconegut el propi president. I li ha recordat que la seva proposta la va rebutjar el seu actual conseller de Justícia, Carles Mundó, quan va dir que ‘per distreure l’atenció alguns han recuperat solucions impossibles com el referèndum acordat amb l’Estat’.

En una roda de premsa al Parlament després de la intervenció del president en el ple de la Qüestió de Confiança, de Páramo li ha retret que “doni lliçons de transparència quan el seu partit és el del 3%, el de les quinze seus embargades per corrupció, el que té com a pare polític a Jordi Pujol i el que no vol despolititzar la Justícia ni a Catalunya ni al conjunt de l’Estat”. 

“Les solucions al segle XXI no passen per dividir als catalans, sinó per unir-los”, ha manifestat Fernando de Páramo, i ha lamentat que s’atreveixi a parlar en nom de la majoria dels catalans quan el 27-S “van dir sí a Catalunya, sí a Espanya i sí a la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD