Actualitat

Arrimadas demana al PSOE aprofitar l’oportunitat de tenir un govern controlat per l’Oposició “basat en les reformes consensuades entre C’s, PP i PSOE”

by cscatalunya — 1 octubre 2016 @ 12:44
Comparte

La líder de C’s a Catalunya insta a Puigdemont a “gestionar la realitat de Catalunya, atendre les necessitats socials dels catalans i a tendir ponts amb el Govern d'Espanya”

“El PSOE ha de ser conscient de que cal aprofitar l’oportunitat de tenir un govern controlat per l’Oposició i basat en les reformes consensuades entre C’s, PP i PSOE”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació al Comitè Federal del PSOE, i després de recordar que “ja existeix un acord reformista i transversal de 100 mesures acordades entre C’s, PP i PSOE” i que seria la millor manera de tenir “estabilitat, però també canvis”. A més, ha lamentat la “falta de voluntat política dels vells partits” i ha defensat la necessitat que aquests “deixin a un costat els interessos partidistes perquè aquest país no es pot permetre unes terceres eleccions”. “Espanya necessita un Govern reformista i basat en la centralitat”, considera.

En declaracions als mitjans de comunicació en la visita a una carpa del partit amb motiu de les festes del barri dels Corts de Barcelona, ha manifestat sobre la crisi interna del PSOE que “C’s sempre és respectuós amb els processos que tenen altres partits”. “En una situació tan complicada com la que viu el nostre país, no pot haver-hi cap persona ni partit que estigui per sobre dels interessos dels espanyols”, ha afirmat.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre la trobada a Portugal del president del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els ha instat a “baixar a la realitat i negociar millores per als ciutadans, no la ruptura”. A més, Arrimadas ha retret a Puigdemont que mentre pensa en la independència “no atén les necessitats socials” i que mentre només vol pactar amb la CUP “està trencant ponts amb el Govern d’Espanya”. Per això, li ha demanat “deixar de fer castells en l’aire, resoldre els problemes greus que Catalunya té a les seves finances i pensar en els interessos de tots els catalans”.

Acompanyada pels regidors de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías i Paco Sierra, la líder de l’Oposició ha dit sobre els pressupostos de la Generalitat que “si la CUP els acaba aprovant, seran més rupturistes que els que ja es van presentar” i ha afegit que “estaran pensats únicament per a la independència i no per als ciutadans”. “A C’s hem demostrat en altres comunitats autònomes que des de l’oposició estem disposats a donar suport als pressupostos però sempre que siguin bons per a les persones i incorporin millores”, requisits que no es complirien amb els presentats per la Generalitat.

 

Volver a ACTUALIDAD