Actualitat

Carrizosa, després de la petició d’inhabilitació de Mas, Ortega i Rigau: “Demanem respecte a les decisions de la Justícia i que se la deixi actuar sense intromissions partidistes”

by cscatalunya — 3 octubre 2016 @ 12:40
Comparte

En una reunió amb la Fundació Arrels, Inés Arrimadas, demana al Govern que “compleixi” les mesures de C’s aprovades per unanimitat per atendre a les persones sense llar

Barcelona, dilluns 3 d’octubre de 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha demanat “respecte a les decisions de la Justícia i que se la deixi actuar sense intromissions partidistes”, després que la Fiscalia hagi demanat una pena de deu anys d’inhabilitació per a l’expresident Artur Mas i nou per a les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau.

“No ens agrada que hi hagi càrrecs públics acusats, com tampoc ens agrada que ningú pensi que està per damunt de la llei”, ha destacat en roda de premsa. I ha afegit: “Tots els ciutadans estan sotmesos a les lleis, també els polítics catalans, gallecs o andalusos”.

Per la seva banda, la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha avançat que C’s presentarà al Debat de Política General d’aquesta setmana “mesurades que afecten al dia a dia dels catalans, com l’educació, la sanitat o el ‘sensellarisme”, després d’una reunió amb representants de la Fundació Arrels, dedicada a l’atenció a les persones que viuen al carrer.

Acompanyada per la portaveu de C’s a Afers Socials i Famílies, Noemí de la Calle, i del portaveu a Habitatge, Sergio Sanz, la líder de l’Oposició ha recordat que, segons les últimes dades, hi ha 5.000 persones a Catalunya sense llar, gairebé mil a la ciutat de Barcelona. “El primer que hem de fer per solucionar-ho és fer un bon diagnòstic”, ha destacat. Per a això, ha instat el Govern a engegar “l’observatori proposat per C’s i aprovat per unanimitat en el ple d’emergència social”.

Davant la postura expressada per la dirigent socialista, Nuria Parlón, de cara a una possible abstenció del PSOE per facilitar la investidura de Mariano Rajoy, Arrimadas ha assegurat que “el ‘no’ sense alternatives no ajuda la gent; el ‘no’ pel ‘no’ l’única cosa que fa és portar-nos a terceres eleccions”. I ha afegit que “els catalans també han de ser partícips del que passa a Espanya. No podem veure-ho en tercera persona”.

Volver a ACTUALIDAD