Actualitat

C’s alerta que el treball a Catalunya “és temporal i precari” i proposa “reformar el SOC i acabar amb la sinistralitat laboral”

by cscatalunya — 4 octubre 2016 @ 14:13
Comparte

Joan García aposta per “contractes estables” que millorin les dades de l'atur i el model laboral de Catalunya

“El treball a Catalunya és temporal i precari, urgeix reformar el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i acabar amb la sinistralitat laboral”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Treball del Parlament, Joan García, després de conèixer les dades de l’atur, que ha pujat en 5.641 persones a Catalunya el mes de setembre. A més, ha recordat que “C’s ha impulsat diverses iniciatives parlamentàries per fomentar la creació d’ocupació” i ha anunciat que el seu partit portarà al Debat de Política General un paquet de mesures de lluita contra la sinistralitat “per implicar més a Inspecció de Treball i destinar més recursos a eradicar aquesta xacra”.

En relació al nombre de contractes laborals registrats al setembre, 1907000, Joan García ha lamentat que “171013 són indefinits”. Per això, ha instat a la Generalitat a “treballar perquè els contractes siguin estables” per tal  “d’acabar amb la dualitat del mercat laboral” i per millorar el model català d’ocupació.

Volver a ACTUALIDAD