Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “Cal recuperar l’admiració que abans hi havia per Catalunya, i aquesta admiració no es recupera amb ‘órdagos’”

by cscatalunya — 5 octubre 2016 @ 17:17
Comparte

La líder de l'Oposició aposta per "un projecte per a Catalunya seriós assenyat i inclusiu" que “no tregui Catalunya d'Espanya i de la UE”

Barcelona, dimecres 5 d’octubre de 2016.

“Cal recuperar l’admiració que abans hi havia per Catalunya, i aquesta admiració no es recupera amb ‘órdagos’ ni amb campanyes que diuen que ‘l’Espanya subsidiada viu a costa de la Catalunya productiva’”. Així ha advertit la Cap de l’Oposició a Catalunya i líder de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Debat de Política General. Arrimadas ha lamentat que Puigdemont no hagi fet “ni un xic d’autocrítica” en la seva rèplica “triomfalista i victimista per igual”: “No parla ni del model fiscal, ni de les polítiques actives d’ocupació, ni de com gestionarà el deute, perquè no tenen més projecte que el de la independència”, ha afirmat.

Per a la líder de C’s, és necessari “un projecte per a Catalunya, un seriós assenyat i inclusiu, que compleixi amb els principis europeus d’igualtat, solidaritat i de respecte a les lleis democràtiques i que no ens tregui d’Espanya i de la UE”, i que sigui capaç de “liderar les reformes d’Espanya”.

En aquest sentit, ha reivindicat la capacitat de negociació de la seva formació: “La nova etapa política demana acords, consens i unió, no el que vostès estan plantejant”, li ha retret. I ha afegit: “Han tornat a la casella de sortida amb el referèndum. Quan se’ls acabin les pròrrogues que s’autoconcedeixen i quan hagin trencat tots els ponts, haurem de construir una alternativa, i seran els únics que no podran liderar-la”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD