Actualitat

Arrimadas critica que el Govern voti en contra de “revertir les retallades en sanitat i reduir les llistes d’espera mentre malgasta els diners en fer un Brexit a Catalunya”

by cscatalunya — 7 octubre 2016 @ 12:19
Comparte

Inés Arrimadas i Jorge Soler es reuneixen amb representants dels treballadors i de la gerència de l'Hospital Vall d’Hebron per seguir “treballant en les principals preocupacions dels catalans: la sanitat, l'educació, l'atur i la lluita contra la corrupció”

Barcelona, divendres 7 d’octubre de 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha retret al Govern que al Debat de Política General del Parlament votés en contra d’una proposta de C’s per “revertir les retallades en sanitat i reduir llistes d’espera” mentre dedica els seus esforços en “malgastar els diners de tots els catalans en fer un Brexit”. Ho ha dit després de reunir-se amb representants dels treballadors i de la gerència de l’Hospitall Vall d’Hebron i visitar les instal·lacions, com l’espai d’oncologia infantil, el laboratori i les urgències. I ha explicat que ha felicitat els treballadors “per la seva bona feina”. Acompanyada pel portaveu de C’s en Salut, Jorge Soler, Arrimadas ha lamentat que el debat de la càmera catalana ho protagonitzés novament el “monotema” mentre a Catalunya “hi ha necessitats en sanitat i educació, entre d’altres àmbits”.


“El centre polític de Catalunya ha de tornar a la realitat de les persones”,
 ha manifestat, després que ahir s’aprovessin les propostes conjuntes de JxSí i la CUP que van en la línia de les conclusions de la comissió separatista del Parlament suspeses ja pel Tribunal Constitucional (TC). I ha assegurat que C’s seguirà “prioritzant les veritables preocupacions dels catalans: la sanitat, l’educació, l’atur i la lluita contra la corrupció”, entre d’altres propostes com la gratuïtat de les autopistes en les quals ja ha acabat la concessió, aprovada ahir al debat.
En la mateixa línia, Jorge Soler ha lamentat que ahir ni PPC ni el Govern donessin suport a la proposta de Ciutadans per “aconseguir millores en l’atenció primària o augmentar la plantilla sanitària, quan els propis treballadors i usuaris porten temps reclamant-ho”. Tot i així, ha sentenciat que seguirà treballant perquè “Catalunya tingui un sistema sanitari públic de qualitat” i perquè a Catalunya hi hagi una “alternativa política” que treballi per a tots els catalans.

Volver a ACTUALIDAD