Actualitat

Inés Arrimadas: “El PSOE ha de decidir si continua amb el bloqueig o si prefereix que a Espanya hi hagi un Govern que faci reformes i que estigui controlat per l’Oposició”

by cscatalunya — 8 octubre 2016 @ 11:51
Comparte

• Arrimadas, en el Barcelona Games World: “C’s està treballant en el Parlament i en el Congrés per potenciar el sector del videojoc i generar ocupació de qualitat”

Barcelona, dissabte 8 d’octubre del 2016. La presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya i membre de l’Executiva Nacional, Inés Arrimadas, ha instat al PSOE a decidir “si vol continuar bloquejant Espanya o si prefereix que hi hagi un Govern que faci reformes i que estigui controlat des de l’Oposició”, després de quatre anys de majoria absoluta del PP. Per a Arrimadas és necessari que els partits “aprofitin l’oportunitat” del canvi de majories al Congrés per “configurar una Oposició forta i unida i que exigeixi canvis per reformar Espanya”.

“Amb 85 diputats i en l’Oposició es poden aconseguir moltes coses”, ha advertit Arrimadas al PSOE. A més, ha instat als socialistes, en declaracions als mitjans de comunicació, a deixar de pensar només “en els seus problemes interns” i reflexionar sobre “com poden ser més útils per a la ciutadania” i engegar la legislatura després d’una segona volta electoral.

En una visita a la Fira del Barcelona Games World, acompanyada pel portaveu de C’s en la comissió d’Empresa i Coneixement, Joan Garcia, i pels diputats Jorge Soler i Laura Vílchez, la líder de C’s a Catalunya ha assegurat que“Ciutadans està treballant des del Parlament i des del Congrés dels Diputats per donar suport al sector dels videojocs” perquè és una “oportunitat per generar ocupació de qualitat”. A més, ha instat al Govern d’Espanya a posar “les facilitats necessàries perquè els desenvolupadors locals aconsegueixin atreure inversions” i impulsar mecanismes alternatius de finançament.

En clau catalana, Arrimadas ha defensat que cal aprofitar que “Catalunya és una de les regions d’Espanya amb major consum en videojocs” per potenciar el sector i que la comunitat “sigui un referent a nivell nacional i internacional”. I ha conclòs: “Seguirem treballant perquè és un sector de futur que pot generar llocs de treball de qualitat i consolidar-se a llarg termini”.

Volver a ACTUALIDAD