Actualitat

C’s adverteix que el suïcidi entre joves “és una realitat social” i proposa revisar la implantació del protocol per prevenir més casos

by cscatalunya — 11 octubre 2016 @ 13:47
Comparte

El portaveu de C’s en la comissió de Joventut, David Mejía, destaca que “és la primera causa de mort a Catalunya en joves d'entre 20 i 35 anys”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en la Comissió de Joventut del Parlament, David Mejía, ha advertit que el suïcidi entre joves “és una realitat social” i ha proposat “revisar l’estat d’implantació del protocol ‘Codi Risc’ per millorar els aspectes que siguin necessaris”. Al debat d’una Proposta de Resolució de C’s en aquest sentit, que ha estat aprovada per unanimitat, ha alertat que el suïcidi és la primera causa de mort a Catalunya en joves d’entre 20 i 35 anys: “Entre 8.000 i 10.000 han intentat suïcidar-se i al voltant d’un 37,9% ho han pensat alguna vegada”, segons dades del 2014 del Consell de la Joventut de Catalunya.

En la comissió de Polítiques de Joventut del Parlament, ha destacat la gravetat de la qüestió i considera que és un assumpte “preocupant”. Per això, ha apostat per “no silenciar el tema amb tal de poder evitar més casos de suïcidi entre els joves”.

Volver a ACTUALIDAD