Actualitat

Arrimadas defensa celebrar el Dia de la Hispanitat perquè “a Catalunya la immensa majoria dels catalans se senten també espanyols”

by cscatalunya — 12 octubre 2016 @ 10:43
Comparte

Arrimadas retreu al PSC que hagi donat suport a la CUP a Badalona, que se salta les lleis i que ha intentat “assenyalar als funcionaris que volen participar en una festa que és de tots”

Barcelona, dimecres 12 d’octubre del 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha defensat celebrar la festa del Dia de la Hispanitat“amb normalitat” també a Catalunya perquè “la immensa majoria dels catalans se senten també espanyols”. “Avui és un Dia per celebrar aquesta identitat que uneix als catalans amb la resta de ciutadans espanyols”, ha sentenciat, acompanyada per la presidenta de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, i per altres diputats i regidors del partit.

Després que l’Ajuntament de Badalona finalment hagi decidit desobeir la resolució del jutge que impedia obrir en un dia festiu com avui, Arrimadas ha criticat que el govern municipal de la CUP “es cregui per sobre de les lleis democràtiques” i que hagi intentat “assenyalar als funcionaris que volen participar en una festa que també és de tots els catalans”, fent-los posicionar-se sobre si volien anar a treballar o no.

A més, ha retret al PSC que donés suport a un govern de la CUP i li ha advertit que els actes d’avui “demostren que s’equivoca quan intenta afavorir un govern de partits que no respecten les lleis democràtiques”. En aquest sentit, ha defensat unes institucions “lliures d’instrumentalització” i uns funcionaris “lliures de pressió política”. I ha conclòs: “Per sobre de les decisions polítiques estan les lleis democràtiques i els drets dels treballadors públics”.

Volver a ACTUALIDAD