Actualitat

C’s creix respecte l’últim CEO i es consolida com a segona força política amb Inés Arrimadas com la líder millor valorada entre els votants propis

by cscatalunya — 14 octubre 2016 @ 12:13
Comparte

Ciutadans lamenta que l'enquesta del Govern no publiqui l'estimació de vot de C’s, per damunt del 15%, sent segona força política a Catalunya

Barcelona, divendres 14 d’octubre de 2016.

Ciutadans (C’s) valora positivament l’enquesta sobre la Qüestió de Confiança del CEO, publicada aquest matí, amb un creixement respecte a l’últim baròmetre.

La formació lamenta que l’enquesta del Govern no hagi publicat l’estimació de vot de C’s, que estaria per damunt del 15%, i segons la qual es consolida com a segona força política a Catalunya.

D’altra banda, Ciutadans destaca que la Cap de l’Oposició i presidenta de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, és la líder millor valorada entre els votants propis dels partits constitucionalistes. I assenyala que fins i tot els enquestats que no van anar a votar la situen com la millor valorada.

C’s lidera l’oposició a Catalunya en un moment on 3 de cada 4 catalans pensa que després de la moció de confiança tot seguirà igual. En aquest sentit, Ciutadans mostra el seu compromís a seguir treballant per solucionar els problemes reals de tots els catalans.

Volver a ACTUALIDAD