Actualitat

Ciutadans visita la Fira de Sant Ermengol a la Seu d’Urgell i dóna suport al sector agrícola i ramader

by cscatalunya — 15 octubre 2016 @ 11:29
Comparte

El portaveu de C’s al Parlament, Carlos Carrizosa, destaca “la importància del sector per a l’economia de Lleida”

La Seu d’Urgell, dissabte 15 d’octubre de 2016. “Els agricultors i ramaders tenen tot el suport de Ciutadans”, així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans (C ‘s) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa durant una visita avui a la Fira de Sant Ermengol a la Seu d’Urgell Carrizosa, ha afirmat que  “el sector agroalimentari mira cap a Europa” i per al seu bon desenvolupament econòmic i empresarial “és important que totes les institucions implicades vagin a una i se’ls facilitin als productors els tràmits perquè puguin exportar”. I per això Carrizosa ha destacat que “a Ciutadans es treballa per a això, i especialment des de l’agrupació de Lleida”.

En aquest sentit, ha recalcat que des de C’s “s’han presentat iniciatives al Parlament en favor del sector i s’ha donat suport a les que ens semblen interessants sense mirar el color polític de qui la presenta”. I ha afegit que “a la província de Lleida el sector agropecuari és clau per a l’economia” i per tant “ha de ser defensat tant des del Parlament com des dels ajuntaments i el Congrés dels Diputats”.

Acompanyat pels diputats Jorge Soler, Javier Rivas i Laura Vílchez,  del grup municipal de Ciutadans Lleida i de membres de l’agrupació de Joves de C’s, Carlos Carrizosa, ha recalcat que “les agrupacions de Lleida són molt actives”, i per això “Ciutadans ha volgut visitar la Fira de la Seu d’Urgell per fer territori i estar al costat dels afiliats i simpatitzants de l’Alt Urgell “.

Volver a ACTUALIDAD