Actualitat

Arrimadas: “La immensa majoria dels catalans ens sentim catalans i espanyols i reivindiquem poder celebrar el 12-O amb normalitat, com es fa a la resta d’Espanya”

by cscatalunya — 16 octubre 2016 @ 19:33
Comparte

La presidenta de Ciutadans a Catalunya critica que el PSC "prefereixi terceres eleccions a un govern en minoria controlat per l'oposició"

Arrimadas: “La immensa majoria dels catalans ens sentim catalans i espanyols, i reivindiquem poder celebrar el 12O amb normalitat com es fa a la resta d’Espanya” • La presidenta de Ciutadans a Catalunya critica que el PSC “prefereixi terceres eleccions a un govern controlat per l’oposició” Barcelona, ​​diumenge 16 d’octubre de 2016. “La immensa majoria dels catalans ens sentim catalans i espanyols, i reivindiquem poder celebrar el 12-O amb normalitat com es fa a la resta d’Espanya”. Així ho ha afirmat la presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, durant la seva assistència a l’acte “Espanya sona bé” organitzat per Societat Civil Catalana, al Parc de Can Dragó a Barcelona. Arrimadas ha lamentat l’actitud del Govern de la Generalitat que “fomenta la confrontació”, i ha apostat per “millorar Espanya construint ponts d’entesa i solucionant els problemes de la gent”.

Acompanyada dels portaveus de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa i Fernando de Páramo, i de diputats de Ciutadans, Arrimadas ha criticat que el PSC sigui contrari a facilitar l’inici de la legislatura. “Volem unes terceres eleccions ?. Volem que Rajoy segueixi governant sense sotmetre’s a control i amb les lleis de la seva majoria absoluta?”, s’ha preguntat la líder de Ciutadans. Inés Arrimadas ha recordat que hi ha una alternativa i aquesta és “un govern controlat per l’oposició que dugui a terme les reformes que no poden esperar més”, en aquest sentit s’ha referit al document 150 reformes que Ciutadans ha exigit al PP a el qual es contemplen iniciatives com ajudes als autònoms, augmentar els permisos de maternitat i igualar-los amb els de paternitat o acabar amb els indults als polítics corruptes.

Finalment ha assegurat que el problema del PSC és que “no té un projecte per a tot Espanya” i ha assenyalat que l’aposta de Ciutadans per governar és “un projecte integrador, que respecti les diversitats i que treballi per solucionar els problemes de tots els ciutadans “.

Volver a ACTUALIDAD