Actualitat

Inés Arrimadas: “La millor alternativa al separatisme a Catalunya és una Espanya reformada i que funcioni”

by cscatalunya — 17 octubre 2016 @ 08:43
Comparte

En una entrevista a Antena 3, la líder de C’s a Catalunya recorda al PSOE que “entre el ‘no’ a Rajoy i el ‘sí’ tècnic a una investidura hi ha 150 mesures a favor d'Espanya”

Madrid, dilluns 17 d’octubre del 2016.

“La millor alternativa al separatisme a Catalunya és una Espanya reformada i que funcioni”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Un café con Susanna’, al programa Espejo Público d’Antena 3. Per a Arrimadas, és necessari un govern d’Espanya “reformista que assumeixi el repte de Catalunya, perquè el bloqueig d’una Espanya que no canvia és el millor escenari pels que volen sortir d’Espanya i la UE”.

  “Catalunya no es mereix ni la confrontació amb la resta d’Espanya ni el bloqueig polític”, ha assegurat i ha advertit: “Quan Carles Puigdemont ja no pugui treure’s més conills del barret, necessitarem una alternativa que reconstrueixi els ponts, i aquesta alternativa serà C’s”. Per a això, la Cap de l’Oposició a Catalunya ha apostat per “un govern que estigui a l’alçada del potencial que té Catalunya”, amb una administració que pensi “en les persones i no en les ideologies ni en les banderes”.

En clau nacional, la presidenta de Ciutadans a Catalunya ha recordat al PSOE que “entre el ‘no’ a Rajoy i el ‘sí’ tècnic a una investidura hi ha 150 mesures a favor d’Espanya”, com els ajuts als autònoms, l’ampliació i equiparació dels permisos de paternitat i maternitat, o l’eliminació dels ‘xiringuitos’ polítics. En aquest sentit, ha demanat als socialistes que “no tinguin complexos del seu poder a l’oposició” per controlar des del Congrés un govern del PP sense majoria absoluta i ha posat com a exemple la comissió d’investigació sobre el finançament irregular dels populars.

Per a Arrimadas, “és el govern qui ha d’asseure’s a dialogar i cedir” si vol aprovar els pressupostos per 2017. A més, ha descartat entrar en un executiu amb el PP: “És evident que aquest govern no és el nostre, perquè hi ha persones, polítiques i dinàmiques que no compartim”.

Volver a ACTUALIDAD