Actualitat

Carrizosa adverteix Comín que l’anunci “irrealitzable” de la compra de l’Hospital General provoca “preocupació i desconcert entre els pacients i el personal sanitari”

by cscatalunya — 21 octubre 2016 @ 13:08
Comparte

El portaveu de C’s critica la “improvisació” del Conseller de Salut: “Quan surten del monotema, ja no saben on anar perquè no tenen cap altre projecte, ni tan sols en sanitat”

Barcelona, divendres 21 d’octubre de 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha advertit el Conseller de Salut, Toni Comín, “del desconcert i la preocupació entre el personal sanitari i els pacients” que “ha provocat anunciant una suposada compra de l’Hospital General de Catalunya que el propi centre assegura desconèixer i que és irrealitzable”.

Carrizosa ha censurat “les declaracions improvisades” que al seu parer “revelen la manca de professionalitat del Conseller”. I ha argumentat: “Quan surten del monotema, ja no saben on anar perquè no tenen cap altre projecte, ni tan sols en sanitat”.

Davant d’això, ha anunciat que demanaran explicacions a Comin a la Comissió de Salut, on té pendent de comparèixer a petició de Ciutadans, justament per informar de la situació de l’Hospital General.

El portaveu de C’s ha apuntat que “coneixen molt bé” la situació d’aquest centre sanitari i ha recordat que la líder de la formació, Inés Arrimadas, i el portaveu en Salut, Jorge Soler, van reunir-se amb representants dels treballadors i de la direcció a finals de setembre.

Volver a ACTUALIDAD