Actualitat

C’s insta al Govern d’Espanya i a la Generalitat a “millorar els serveis ferroviaris de Rodalies i Mitja Distància a Catalunya”

by cscatalunya — 21 octubre 2016 @ 14:22
Comparte

Marina Bravo destaca la necessitat “d’invertir en el manteniment de les infraestructures i recuperar els temps de viatge”, després de presentar una PNL en aquest sentit al Congrés

“A C’s instem al Govern d’Espanya i a la Generalitat a millorar els serveis ferroviaris de Rodalies i Mitja Distància a Catalunya”. Així ho ha dit la portaveu en Infraestructures de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Marina Bravo, després de registrar juntament amb el portaveu en Foment del partit, Fernando Navarro, i el diputat per Tarragona, Sergio del Campo, una PNL en aquest sentit al Congrés dels Diputats. “És urgent invertir en el manteniment de les infraestructures, recuperar els temps de viatge i millorar els horaris”, ha defensat en declaracions als mitjans de comunicació.

Després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat per unanimitat una moció del grup parlamentari de Ciutadans per modernitzar els trens, planificar noves parades i millorar la informació als usuaris, Marina Bravo ha apostat per “integrar tots els models de transport públic de Catalunya”. “Cal adaptar els abonaments del servei AVANT a les distàncies recorregudes o als temps de trajecte, ampliant el període de validesa”, ha posat com a exemple.

Per la seva banda, el portaveu en Foment de C’s al Congrés dels Diputats, Fernando Navarro, ha destacat la necessitat de “millorar el manteniment de la xarxa ferroviària per augmentar la qualitat del servei”, com reclamen els 400.000 usuaris de Rodalies a Catalunya. I ha destacat que “l’existència de colls d’ampolla i operar a màxima capacitat fa que qualsevol incident provoqui retards enormes”.

En relació a l’actuació de la Generalitat davant aquesta problemàtica, ha criticat que els polítics independentistes “la utilitzin per buscar confrontació” amb el Govern d’Espanya. Per això, els ha instat a “coordinar-se i buscar solucions conjuntament” ja que l’objectiu comú hauria de ser “solucionar els problemes dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD