Actualitat

Jorge Soler: “A C’s estem farts de promeses que no es poden complir, prou d’anuncis volem fets senyor Comín”

by cscatalunya — 25 octubre 2016 @ 15:56
Comparte

El portaveu de C’s en Salut celebra que el Parlament aprovi la seva proposta de dispensar gratuïtament a famílies vulnerables les màscares d'inhalació per a nens

“A C’s estem farts de les promeses que no es compleixen, prou d’anuncis volem fets senyor Comín”. Així ho ha manifestat el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, després que el conseller Toni Comín hagi anunciat que es reunirà amb representants de l’Ajuntament de Girona per a la ubicació del nou Hospital Trueta. En aquest sentit, ha recordat que “ja va prometre” un nou hospital a Viladecans, després a Tarragona el nou Joan XXIII i, després de l’anunci de compra de l’Hospital General, “sembla que promet un altre a Girona”. Per això, considera que, si la conselleria té aquests diners, “hauria d’invertir-lo en revertir les retallades, disminuir les llistes d’espera i tornar a prioritzar la sanitat com sempre hauria d’haver estat”. 

Jorge Soler ha dit que “és una pena” que els catalans tinguin “un govern dividit que només fa promeses que sap que no es poden complir” amb les quals pretén “acontentar a uns pocs i omplir d’expectatives impossibles a la majoria”.

D’altra banda, el diputat ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la Proposta de Resolució de C’s per dispensar gratuïtament a famílies vulnerables les màscares d’inhalació per a nens. “És un gran pas per aconseguir que tots els nens rebin un tractament respiratori òptim i a l’hora de millorar l’equitat en la sanitat”, ha afegit després de proposar adaptar les càmeres d’inhalacions dels bebès, “en el cas que ho recomani l’estudi del seu cost”.

 

 

Volver a ACTUALIDAD