Actualitat

Arrimadas: “C’s de Badalona ha aconseguit que s’aprovi la moció per demanar el cessament de l’edil de la CUP que es creu per sobre de les lleis”

by cscatalunya — 26 octubre 2016 @ 11:05
Comparte

La líder de C’s critica la falta de coherència dels socialistes perquè “mentre per una banda voten a favor de cessar Téllez, per una altra deixen el govern de la ciutat en mans de la CUP”

Barcelona, dimecres 26 de octubre del 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha celebrat que, “a Badalona Ciutadans ha aconseguit que s’aprovi una moció que demana el cessament, de José Téllez”,  l’edil de la CUP que va estripar l’auto judicial que impedia treballar el 12-O per ser el dia de la Hispanitat.

Arrimadas  ha assegurat que “ningú està per sobre de les lleis democràtiques i la Justícia”, i s’ha mostrat  “satisfeta” perquè existeixi una alternativa “sense complexos i dialogant” com Ciutadans, que “aconsegueix grans coses”. Davant l’aprovació de la moció, Arrimadas,  li ha demanat a l’alcaldessa que “respecti la democràcia i assumeixi la decisió del ple de destituir al regidor de la CUP”.

Tot i que la proposta de Ciutadans es va aprovar amb els vots favorables de PP i PSC, Arrimadas,  ha criticat la “falta de coherència” dels socialistes perquè “mentre per una banda voten a favor de cessar Téllez, per una altra deixen el govern de la ciutat en mans de la CUP”.

Finalment Inés Arrimadas ha lamentat que “el govern municipal independentista de la CUP, ERC i ICV, hagi posat el ridícul la ciutat i s’hagi burlat de la justícia”.

Volver a ACTUALIDAD