Actualitat

C’s adverteix que la solució per Rodalies no passa per separar-se d’Espanya i Europa, sinó per negociar solucions reals

by cscatalunya — 26 octubre 2016 @ 17:09
Comparte

Bravo reitera algunes de les propostes de C’s aprovades al Parlament: “modernitzar els trens, planificar noves freqüències i millorar la informació al viatger”

La portaveu de Ciutadans (C’s) en Territori, Marina Bravo, ha advertit, en relació a l’acte de reivindicació del traspàs de Rodalies, que la solució “no passa per separar les vies que connecten Catalunya amb la resta d’Espanya i Europa com pretén la Generalitat”, sinó per “localitzar els problemes i negociar solucions reals amb el Govern d’Espanya”. Bravo ha criticat que l’objectiu del Govern no és plantejar alternatives reals “a una problemàtica que afecta a tots els catalans que utilitzen el transport públic”, sinó buscar “l’enfrontament una vegada més” amb el Govern d’Espanya “en lloc de dialogar amb ell per buscar solucions”. 

La portaveu de C’s en Territori ha recordat que Ciutadans està treballant en el Parlament i al Congrés* per “modernitzar els trens, planificar noves freqüències i millorar la informació al viatger”, mesures que van ser aprovades, com la moció aprovada per unanimitat en l’últim ple de la cambra catalana. A més, ha instat a la Generalitat a informar sobre les inversions previstes. I ha reiterat la necessitat de dialogar amb el Govern d’Espanya per “negociar els nivells de qualitat del servei que ha de tenir la xarxa”.

Volver a ACTUALIDAD