Actualitat

Laura Vílchez: “La Generalitat ha de millorar la informació al consumidor i impulsar polítiques de prevenció perquè casos com el de Vueling no tornin a succeir”

by cscatalunya — 27 octubre 2016 @ 15:38
Comparte

Joan García proposa en la Comissió d'Empresa “elaborar un pla estratègic de turisme” perquè sigui de qualitat i sostenible

“La Generalitat ha de millorar la informació al consumidor i impulsar polítiques de prevenció perquè casos com el de Vueling no tornin a succeir”. Així ho ha defensat la diputada de Ciutadans (C’s), Laura Vílchez, en relació al col·lapse de l’aeroport de Barcelona com a resultat de nombroses incidències en els vols de la companyia Vueling previstos al juliol. Al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la preparació de la temporada d’estiu en el sector del transport aeri, que s’ha aprovat, Vílchez ha destacat la necessitat de “controlar les incidències i presentar informes” i ha apostat per “la coordinació amb la resta d’administracions implicades”.

La diputada de C’s també ha instat a l’Agència Catalana de Consum a “requerir als operadors aeris nombres de telèfons gratuïts o formularis digitals” per tal de facilitar als usuaris la gestió de les seves reclamacions i que aquestes s’atenguin “de forma efectiva”. “Encara que la Generalitat demani més competències de les quals té en Consum, que són totes, la seva gestió no és bona”, ha resolt.

Per la seva banda, el diputat Joan García ha dit al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la potenciació de la indústria turística, que s’ha aprovat, que “urgeix l’elaboració d’un pla estratègic” per fer un canvi de model que suposi un “turisme de qualitat i sostenible”. A més, ha proposat inserir “la innovació dins de la indústria del turisme” i considera necessari “potenciar la marca Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD