Actualitat

C’s aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat que els catalans no paguin les trucades als 902 de l’administració pública

by cscatalunya — 1 novembre 2016 @ 10:27
Comparte

El diputat de C’s, Javier Rivas, insta la Generalitat a facilitar als ciutadans “tots els telèfons gratuïts d'informació i d'atenció al client”

Barcelona, dimarts 1 de novembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s), Javier Rivas, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat per unanimitat la proposta* del partit perquè els catalans no hagin de pagar les trucades als números que comencen per 902 de l’administració pública. I ha explicat que, d’aquesta forma, “la Generalitat haurà de publicitar el número de telèfon real dels diferents portals de tots els seus departaments i eliminar les numeracions de pagament que comencen per 902”, que tots els operadors de telefonia exclouen de la tarifa plana.
Javier Rivas també ha instat al Govern de la Generalitat a facilitar als ciutadans “tots els telèfons d’informació i d’atenció al client gratuïts” ja que actualment trucar als 902 de l’administració estava penalitzat innecessàriament.

Volver a ACTUALIDAD