Actualitat

Carrizosa sobre l’atac a la seu de l’Hospitalet: “Desgraciadament aquestes coses estan passant i en comptes de negar el problema cal treballar units perquè no succeeixin”

by cscatalunya — 3 novembre 2016 @ 13:44
Comparte

El d'aquesta matinada és el tercer atac a la seu de C’s a L’Hospitalet en quinze dies, i el sisè des que es va inaugurar fa menys de dos anys

L’Hospitalet, dijous 3 de novembre de 2016. El secretari de coordinació dels Comitès Territorials Autonòmics de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha afirmat, en relació a l’últim atac registrat avui a la seu de C’s en L’Hospitalet, que “desgraciadament aquestes coses estan passant i en comptes de negar el problema cal treballar units perquè no succeeixin”. “No pot ser que polítics  s’enfadin perquè expliquem els fets”, ha advertit.

Carrizosa ha apuntat que l’incident registrat aquesta matinada és “el tercer en només quinze dies i el sisè des que es va inaugurar, fa menys de dos anys”. Carlos Carrizosa ha assenyalat que en aquesta ocasió “s’han produït desperfectes pel llançament d’excrements contra la porta i la façana”. I ha indicat que s’ha presentat denúncia per aquests fets davant la comissaria de la Guàrdia Urbana.

El dirigent de Ciutadans ha condemnat “les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes” i ha afirmat que “la política no es basa en la lluita d’uns contra altres sinó en la cerca del consens i el respecte a les lleis”. Carrizosa ha manifestat que els poders públics han de garantir “la protecció dels ciutadans que volen exercir el seu dret a la participació política” i ha instat als polítics a “no crispar ni tensionar la societat”. “És responsabilitat dels polítics fer tot el possible perquè les societats convisquin de forma pacífica sense elements de divisió, confrontació i tensió”, ha argumentat.

Finalment, Carrizosa ha assegurat que atacs d’aquest tipus fan que des de la formació se segueixi treballant amb “més coratge, força i entusiasme a favor de la defensa dels drets i els interessos de tots els ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD