Actualitat

Carrizosa: “Mentre Puigdemont defensa a l’alcaldessa de la CUP, renuncia a defensar els interessos dels catalans en la reunió de presidents autonòmics”

by cscatalunya — 4 novembre 2016 @ 12:26
Comparte

La portaveu de C’s en Medi Ambient, Marina Bravo, insta a la Generalitat a “potenciar l'ús del vehicle elèctric” després de reunir-se amb una empresa del sector

“Mentre Puigdemont defensa a l’alcaldessa de la CUP, renuncia a defensar els interessos dels catalans en la reunió de presidents autonòmics”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi publicat un tuit en el qual expressa que la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, per no presentar-se a declarar davant el jutge ‘és una persecució als polítics’. I considera que “és fals i una gran irresponsabilitat” creure que els polítics estan per sobre de les lleis i tenen privilegis pel seu càrrec. “Tothom està obligat a comparèixer davant un jutge. Sóc advocat penalista i he vist detenir a moltes persones per no fer-ho”, ha afegit en declaracions als mitjans de comunicació després de llançar la pregunta de si “un polític ha de ser diferent”.

Carlos Carrizosa ha criticat que Puigdemont ja hagi anunciat que no assistirà a la reunió de presidents autonòmics a “negociar un sistema de finançament més just per a les Comunitats Autònomes”, com defensa C’s. “És un error, està deixant de fer la seva funció de defensar els interessos de Catalunya”, ha destacat.

Per la seva banda, la portaveu de C’s en Medi Ambient i Territori, Marina Bravo, ha instat a la Generalitat a “potenciar l’ús del vehicle elèctric”, després de reunir-se amb representants de Electromaps, una empresa pionera en aquest sector. A més, ha anunciat que C’s ha presentat una Proposta de Resolució perquè el Govern “millori les ajudes a la compra de cotxes elèctrics” ja que la gent ja no els compra perquè s’han acabat. I ha apostat per “millores a la infraestructura de recarrega per facilitar als usuaris poder carregar els seus vehicles i crear una comissió específica de mobilitat sostenible”. Així mateix, ha destacat la necessitat “d’incentivar la compra pública de vehicles elèctrics i impulsar campanyes de sensibilització per implicar tota la societat”. 

Volver a ACTUALIDAD