Actualitat

Ciutadans proposa incentius fiscals per potenciar l’ús del vehicle elèctric

by cscatalunya — 4 novembre 2016 @ 19:08
Comparte

La portaveu de C’s a Medi Ambient, Marina Bravo, afirma que la iniciativa de C’s també aposta per facilitar l'ampliació dels punts de recàrrega

 

Barcelona, divendres 4 de novembre del 2016.

La portaveu de Ciutadans (C’s) a Medi Ambient i Territori, Marina Bravo, ha instat la Generalitat a “potenciar l’ús del vehicle elèctric”, després de reunir-se amb representants d’Electromaps, una empresa pionera en el sector, acompanyada del portaveu de C’s en el Parlament Carlos Carrizosa, i del diputat de C’s, Alfonso Sánchez.

Per a això, ha anunciat que C’s ha presentat dues Propostes de Resolució perquè el Govern “millori les ajudes a la compra de cotxes elèctrics”, com un pla d’incentius fiscals per atreure a clients.

A més, ha assenyalat que la seva formació aposta per “millorar la infraestructura de recàrrega, per tal de facilitar als usuaris poder carregar els seus vehicles”, a través d’un pla de subvencions per a l’adequació i la creació d’aquesta xarxa.

Així mateix, ha destacat la necessitat “d’incentivar la compra pública d’aquest tipus de vehicles i ampliar la flota d’autobusos cent per cent elèctrics”.

“Des de C’s proposem crear una comissió específica de mobilitat sostenible i impulsar campanyes de sensibilització per implicar i conscienciar tota la societat”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD