Actualitat

Ciutadans aconsegueix que el Parlament aprovi consolidar l’atenció primària com a eix del sistema sanitari català

by cscatalunya — 10 novembre 2016 @ 15:32
Comparte

Jorge Soler: “Somnio en una atenció primària integradora i integrada de la que sentir-me plenament orgullós com a metge i com a ciutadà”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en Sanitat, Jorge Soler, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la moció del partit per consolidar l’atenció primària com a eix real del sistema sanitari català. I ha destacat en el seu discurs la necessitat d’impulsar una reforma integral de l’atenció primària “que respongui a les necessitats assistencials, docents, de recerca i de gestió” i que “tingui en compte tots els agents sanitaris”. “Cal integrar també els indicadors socioeconòmics per aconseguir un equilibri entre les demandes dels ciutadans i els recursos invertits”, ha afegit.

“Somnio en una atenció primària integradora i integrada de la que sentir-me plenament orgullós com a metge i com a ciutadà”, ha manifestat.

Al ple del Parlament, Jorge Soler ha proposat “analitzar i planificar globalment les necessitats sanitàries de l’atenció primària de Catalunya”. En aquest sentit, ha defensat presentar el projecte de reforma davant la comissió de Salut abans de sis mesos així com “un cronograma de les accions i del pla de treball”. A més, ha manifestat el suport de C’s als treballadors de l’atenció primària i ha posat en valor la tasca que duen a terme: “Són professionals que ofereixen un servei bàsic, elemental i essencial per a la ciutadania tot i les seves condicions precàries de treball”.

Volver a ACTUALIDAD