Actualitat

Agredeixen al portaveu de Ciutadans (C’s) a L’Hospitalet, Miguel García, en una carpa informativa al barri de La Florida

by cscatalunya — 13 novembre 2016 @ 16:18
Comparte

El líder local ha rebut un cop en la cara i un altre en el costat i ha recordat que aquests fets succeeixen després que la setmana passada ataquessin 3 vegades en les últimes 3 setmanes la seu de C's en L'Hospitalet; 6 atacs en total en 2 any

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat, Miguel García , ha estat agredit aquest matí mentre repartia fulletons informatius en una carpa del partit instal·lada en el mercat ambulant “Los Pajaritos”, al barri de La Florida, al costat d’altres regidors, militants i simpatitzants de C’s a la ciutat.

Cap a migdia, un individu s’ha acostat a la carpa i ha començat a escopir els fulletons que hi havia sobre la taula. La mitja dotzena de persones que hi havia en aquell moment a la carpa, entre elles Miguel García, li han demanat que es marxés, però el desconegut no solament no s’ha marxat sinó que ha començat a insultar-los i fins i tot els ha amenaçat de mort: “Us matarem”, els ha dit. Tot seguit, el jove s’ha dirigit cap a García i li ha copejat en la cara i en el costat. Com a conseqüència del primer cop, li han caigut les ulleres al terra.

Immediatament, el portaveu municipal de C’s en L’Hospitalet s’ha desplaçat fins a l’ambulatori de guàrdia de la ciutat, on ha rebut atenció mèdica. Posteriorment, García ha presentat la pertinent denúncia pels fets en la comissaria local dels Mossos d’Esquadra.

Després de presentar la denúncia, García ha condemnat l’agressió: “És completament intolerable que en democràcia s’utilitzi la violència per intentar fer callar idees. Estem en contra de les amenaces, les coaccions, les agressions i qualsevol tipus de violència”. I ha recordat que la seu de C’s en L’Hospitalet ha sofert sis atacs des que es va obrir fa menys de dos anys, els últims tres gairebé de forma consecutiva en tres setmanes. No obstant això, el líder local de C’s ha reiterat que cap tipus d’atac aconseguirà fer-li callar i que pensa seguir fent el seu treball des de l’ajuntament i des del partit “encara amb més força i més entusiasme, sempre en defensa dels drets, les llibertats i els interessos de tota la ciutadania i dels milers de ciutadans de l’Hospitalet que van confiar en el partit”, que actualment és segona força en el municipi i la formació més votada a les eleccions autonomiques del 27S.

20161113-parte-medico 20161113-denuncia-lh-i 20161113-denuncia-lh-2

Volver a ACTUALIDAD