Actualitat

De Páramo sobre l’agressió al portaveu de C’s a L’Hospitalet: “Condemnem l’agressió, no ens faran donar ni un pas enrere i seguirem defensant la llibertat i la unió”

by cscatalunya — 13 novembre 2016 @ 19:20
Comparte

El secretari de Comunicació mostra el seu suport als seus companys de L'Hospitalet, denuncia que "aquesta agressió no és un cas aïllat" i recorda que la seu de la ciutat ha sofert tres atacs en un mes i sis en dos anys

“No farem cap pas enrere, no retrocedirem ni un centímetre en les nostres idees. Seguirem defensant la llibertat i la unió”. D’aquesta manera ha condemnat el secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, l’atac que ha patit el portaveu municipal de C’s a L’Hospitalet, Miguel García, mentre participava en una carpa informativa a la ciutat. De Páramo ha assegurat que “l’agressió a García no és un fet aïllat. Hem patit tres atacs a la seu de L’Hospitalet en l’últim mes i sis en els últims dos anys”.

De Páramo ha destacat que el que li ha passat al portaveu de L’Hospitalet “és molt dur, perquè el que estava fent Miguel García al moment de l’agressió era el que ha de fer un regidor: estar al carrer escoltant als veïns”. El secretari de Comunicació de C’s ha traslladat tot el seu “suport i afecte” a l’agredit, que “és una persona molt estimada, molt compromesa amb els veïns de L’Hospitalet, una ciutat on liderem l’oposició i estem fent molt bon treball”. De Páramo ha confirmat que Miguel García ha necessitat assistència mèdica  i que l’agressió ha estat denunciada davant els Mossos d’Esquadra.

 

20161113-parte-medico 20161113-denuncia-lh-i 20161113-denuncia-lh-2

Volver a ACTUALIDAD