Actualitat

Arrimadas: “Volem que a Catalunya torni el seny; no volem uns pressupostos per acontentar la CUP, sinó per ajudar la classe mitjana i treballadora i els autònoms”

by cscatalunya — 14 novembre 2016 @ 12:04
Comparte

Arrimadas condemna l’agressió que va rebre ahir el portaveu de C’s a l’Hospitalet i assegura: “No donarem un pas enrere; seguirem defensant el nostre projecte de regeneració democràtica i reactivació de polítiques socials i econòmiques, en una Catalunya dins d’Espanya i de la UE”

Barcelona, dilluns 14 de novembre del 2016. “Volem que a Catalunya torni el seny; no volem uns pressupostos per acontentar la CUP, sinó per ajudar la classe mitjana i treballadora i els autònoms”. Així ho ha manifestat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, durant una roda de premsa a la seu del partit de Barcelona, on ha assegurat que a Catalunya “és més necessari que mai” que hi hagi una força política com Ciutadans “que construeixi una alternativa de govern que no pensi en la independència sinó en millorar la sanitat o l’educació”, entre d’altres. I ha reiterat que el seu partit és el qui més propostes socials i econòmiques ha presentat al Parlament.

Arrimadas ha defensat uns comptes pel 2017 pensats per solucionar els problemes reals dels ciutadans, com “reforçar les polítiques socials i ajudar la classe mitjana i treballadora i reduir les duplicitats administratives i eliminar els ‘xiringuitos’ polítics”. Per això, ha criticat que mentre a Catalunya “un de cada quatre autònoms ha de pagar recàrrecs per no pagar quan toca a causa de dificultats econòmiques, el Govern vulgui apujar els impostos i crear noves estructures d’Estat”, mentre alhora rebutja la Proposició de Llei de Ciutadans per garantir que els llibres de text siguin gratis. I ha advertit que “si inclouen partides que saben que no es poden dur a terme estaran bloquejant ells mateixos els pressupostos” i no l’Oposició.

En referència a la manifestació convocada ahir a Barcelona per entitats independentistes , Arrimadas ha criticat que el Govern hagi “perdut el seny a l’hora de defensar que els polítics poden estar per sobre de les lleis i de la Justícia” i defensi principis que “són més propis de la CUP que no de l’antiga Convergència”.

Així mateix, ha advertit que la proposta de les entitats i partits independentistes d’instar els ajuntaments a obrir el 6 de desembre, dia de la Constitució, “només busca patrimonializar els consistoris, cercar la confrontació i posar ‘entre l’espasa i la paret’ els funcionaris que treballen en aquestes institucions”,ja que hauran de posicionar-se sobre si volen treballar aquest dia o no. “Ciutadans sempre estarà al costat dels treballadors públics perquè puguin desenvolupar la seva feina sense pressió política ni mediàtica”, ha assenyalat.

Per últim, Arrimadas ha condemnat l’agressió física que ahir va patir el portaveu del partit a l’Hospitalet, Miguel Garcia, mentre parlava amb veïns i explicava la proposta de C’s perquè els llibres de text siguin gratis a Catalunya i que va rebutjar el Govern. També ha assegurat que des de Ciutadans no donaran “un pas enrere” i continuaran “defensant” el seu “projecte de regeneració democràtica i reactivació de polítiques socials i econòmiques, en una Catalunya dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD