Actualitat

Carrizosa avisa al Govern: “No admetrem uns pressupostos que incloguin partides per construir estructures d’Estat enlloc d’atendre necessitats en dependència, educació o sanitat”

by cscatalunya — 15 novembre 2016 @ 10:35
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s critica que alguns polítics “s’apoderin de les institucions públiques per posar entre l’espasa i la paret als funcionaris”, en relació a la possible obertura d’alguns ajuntaments el 6D

Barcelona, dimarts 15 de novembre del 2016. “No admetrem uns pressupostos que incloguin partides per construir estructures d’Estat enlloc d’atendre necessitats en dependència, educació o sanitat”. Així ho ha advertit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en una entrevista a ‘El Matí’ a Ràdio 4, on ha criticat que els comptes són per “complaure la CUP enlloc de servir les necessitats reals de tots els catalans”,motiu pel qual és possible que els portin al Consell de Garanties Estatutàries (CGE).

Carrizosa ha defensat que des de Ciutadans han “negociat i controlat” els pressupostos a d’altres comunitats autònomes per donar estabilitat, però ha lamentat que a Catalunya això “no sigui possible amb un Govern que està capficat en el seu full de ruta separatista i es nega, fins i tot, a parlar” amb el govern d’Espanya, després que Puigdemont hagi anunciat que no assistirà a la conferència de presidents autonòmics per tractar temes com un nou model de finançament per les comunitats autònomes.

En referència a la proposta de les entitats i partits independentistes d’instar els ajuntaments a obrir el 6 de desembre, Dia de la Constitució, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha criticat que alguns polítics “s’apoderin de les institucions públiques per posar entre l’espasa i la paret als funcionaris”, que es veurien obligats a fer pública la seva opinió. I ha defensat que “les institucions siguin neutrals”.

Volver a ACTUALIDAD