Actualitat

Javier Rivas: “És urgent que la Generalitat elabori un pla de transparència per informar als catalans sobre la gestió i la inversió del Canal Segarra-Garrigues”

by cscatalunya — 16 novembre 2016 @ 14:30
Comparte

C’s aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat que el Govern presenti un calendari d'execució per acabar les obres de la xarxa secundaria del canal el més aviat possible

“És urgent que la Generalitat elabori un pla de transparència per informar als catalans sobre la gestió i la inversió del Canal Segarra-Garrigues”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (C’s), Javier Rivas, al debat de dues Propostes de Resolució del partit en aquest sentit, que s’han aprovat per unanimitat. I considera que aquest pla ha d’informar dels detalls més importants del projecte: “el percentatge d’obra finalitzat, la data prevista de finalització, el pressupost invertit i el necessari per acabar-ho”.

Javier Rivas ha recordat que el Canal Segarra-Garrigues “és una obra executada i finalitzada a temps pel Govern d’Espanya” però que la construcció de la xarxa secundaria “és competència de la Generalitat”, que va tard i ja ha gastat el total del pressupost. Per això, ha instat al Govern a presentar un calendari d’execució per acabar aquest projecte el més aviat possible. A més, ha destacat la necessitat “d’establir les mesures necessàries per protegir les aus estepàries” a les zones on habiten.

Volver a ACTUALIDAD