Actualitat

Marina Bravo: “És necessari un pla d’inversió en infraestructures que acabi amb els interessos partidistes i busqui l’interès general”

by cscatalunya — 16 novembre 2016 @ 14:34
Comparte

La portaveu de C’s en Territori insta la Generalitat a fer-ho atenent als criteris “d’eficiència, rendibilitat, avaluació constant i transparència”

“És necessari un pla d’inversió en infraestructures que acabi amb els interessos partidistes i busqui l’interès general”. Així ho ha defensat la portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Territori, Marina Bravo, al debat d’una Proposta de Resolució del partit en aquest sentit, que no s’ha aprovat amb el vot en contra de JxSí. També, ha instat a la Generalitat a fer aquest pla atenent als criteris “d’eficiència, rendibilitat, avaluació constant i transparència” i en consens amb la ciutadania, els grups parlamentaris i els agents socioeconòmics. “A més, es necessari analitzar la situació actual i les necessitats en infraestructures en l’àmbit autonòmic”, considera.

“Actualment no existeix una planificació estable i concreta”, ha assegurat Marina Bravo. Per això, ha proposat, “prioritzar les actuacions dels propers cinc exercicis”, d’acord a unes possibilitats pressupostàries que siguin “realistes”. I ha afegit que això serviria per “garantir la necessària estabilitat del pla més enllà de la legislatura”.

Volver a ACTUALIDAD