Actualitat

Jorge Soler a Comín: “Deixi’s de titulars i de comprar edificis, prioritzi els problemes de la sanitat a Catalunya com fa C’s i reclamen pacients i professionals”

by cscatalunya — 17 novembre 2016 @ 12:27
Comparte

El portaveu de C’s en Salut retreu al conseller la manca de diàleg i li demana que inverteixi els 50 milions dels que disposa a “reformar i millorar l’atenció primària”

“Deixi’s de titulars i de comprar edificis, C’s, els professionals i els pacients volem que solucioni els problemes de la sanitat a Catalunya”. Així li ha dit el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Salut, Jorge Soler, al conseller Toni Comín, després de la seva compareixença al Parlament sobre els objectius estratègics del Departament en atenció primària i salut comunitària. A més, ha assegurat que els ciutadans s’assabenten de moltes mesures pels mitjans de comunicació i ha criticat la manca de diàleg del conseller: “Encara esperem que vingui a donar explicacions de la situació laboral dels treballadors de l’Hospital General de Catalunya i de la Clínica del Vallés”.

En la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler ha instat Comín a “deixar d’invertir en totxo” i a destinar els 50 milions dels que disposa a “reformar l’atenció primària, millorar la situació dels professionals i acabar amb el problema de les llistes d’espera”, com ha proposat Ciutadans en diverses iniciatives parlamentàries.

“Avui no ha explicat cap novetat”, li ha retret. I considera que hauria d’haver comparegut gent del seu equip ja que “coneixen els temes en profunditat i això afavoreix fer un debat seriós i productiu”.

Volver a ACTUALIDAD