Actualitat

Ciutadans és la segona força política a Catalunya i puja un punt des de l’últim CEO

by cscatalunya — 18 novembre 2016 @ 14:00
Comparte

La cap de l'Oposició, Inés Arrimadas, segueix millorant la nota entre els votants de C’s i és la líder millor valorada pels seus propis electors de tots els partits no independentistes

Barcelona, divendres 18 de novembre de 2016. Ciutadans (C’s) és la segona força política a Catalunya, segons el tercer Baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió, i puja un punt des de l’última enquesta del CEO. Per la seva banda, la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, segueix millorant la nota entre els votants de C’s i és la líder millor valorada pels seus propis electors de tots els partits no independentistes.

Així mateix, vuit de cada deu enquestats considera la situació econòmica actual de Catalunya igual o pitjor que la de fa un any. Els catalans també suspenen la gestió de l’actual govern de la Generalitat en l’últim any. I la seva nota baixa en relació a la que li donaven al juny.

El baròmetre també recull que el sentiment identitari on se situen més catalans, un 37%, és el de ‘tan espanyol com a català’.

Volver a ACTUALIDAD