Actualitat

Carrizosa adverteix que Puigdemont bloqueja expressament el diàleg per aconseguir uns objectius que no són els de la majoria dels catalans

by cscatalunya — 20 novembre 2016 @ 13:46
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s señala que l’actitut del PP de “preocupar-se més per disputar el vot a altres partits constitucionalistes que per formular alternatives al separatisme, els va portar a tenir els pitjors resultats de la seva història”

Barcelona, ​​diumenge 20 de novembre de 2016. El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha advertit avui que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “bloqueja expressament el diàleg per aconseguir uns objectius que no són els de la majoria dels catalans”, en referència a la negativa de Puigdemont d’assistir a la conferència de presidents autonòmics per discutir sobre finançament. Per a Carrizosa aquesta actitud “obstruccionista” demostra la seva voluntat d’alimentar els postulats del separatisme que són “com pitjor, millor” ‘. Davant d’aquesta situació Carlos Carrizosa ha apostat per impulsar reformes polítiques que “garanteixin un millor futur i amb les que la major part dels catalans es puguin sentir a gust”.

En declaracions als mitjans de comunicació, el portaveu de C’s al Parlament s’ha referit també a les recents declaracions del líder del PP català que acusava Ciutadans de ser poc contundent amb els nacionalistes. Carrizosa li ha recomanat que “treballi intentant eixamplar la base de votants constitucionalistes, en lloc d’intentar picar vots d’altres formacions”.Per això ha instat el PP a “promoure el diàleg i les reformes necessàries”i aconseguir d’aquesta manera que “una major part de catalans se sumin a la lluita contra el separatisme”. En aquest sentit portaveu de Ciutadans ha assenyalat que amb aquesta actitud “el PP de García Albiol ha obtingut els pitjors resultats de la història, mentre que Ciutadans lidera l’oposició”.

Carlos Carrizosa s’ha referit també a la petició que ha fet el president de Societat Civil Catalana que els partits constitucionalistes s’uneixin per fer front al separatisme. “Tenim ofertes electorals diferents i podem arribar a acords després de les eleccions autonòmiques per fer una nova oferta que sanegi la política catalana després de tants anys de nacionalisme”, ha conclòs Carrizosa

Volver a ACTUALIDAD