Actualitat

C’s insta al Govern a regular l’economia col·laborativa per buscar nous models de negoci adaptats a l’era digital

by cscatalunya — 20 novembre 2016 @ 14:54
Comparte

Joan Garcia retreu al Govern que “es comprometés fa cinc mesos a regular-la i encara no ho hagi fet perquè està perdut en el seu laberint separatista”

Barcelona, diumenge 20 de novembre del 2016. El portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Empresa i Coneixement, Joan Garcia, ha instat al govern de la Generalitat a “regular l’economia col·laborativa per buscar nous models de negoci” que han sorgit arran del nou paradigma tecnològic nascut amb Internet. Garcia ha assenyalat que el món empresarial ha aprofitat la nova era digital per crear “noves oportunitats de negoci” que, actualment, estan “competint amb d’altres models ja existents i consolidats”.

Després que C’s hagi registrat una Proposta de Resolució* al Parlament en aquest sentit, Garcia ha exigit a la Generalitat que presenti les conclusions dels treballs de la Comissió Interdepartamental de l’Economia Col·laborativa, iniciada el juny, per “adaptar la regulació a les noves realitats” el més aviat possible i “afrontar els reptes que plantegen amb agilitat i flexibilitat”. A més, li ha retret que es comprometés el juny a portar a terme aquesta regulació i “encara no ho hagi fet perquè està perdut en el seu laberint separatista i no és capaç de governar”.

Volver a ACTUALIDAD