Actualitat

Ciutadans retreu al Govern que gasti diners en ambaixades en lloc d’invertir en un parc públic d’habitatges

by cscatalunya — 22 novembre 2016 @ 16:18
Comparte

El diputat de C’s, Sergio Sanz, critica a la consellera de Governació que “signi convenis amb els bancs quan al Parlament va rebutjar la proposta de C’s per crear un parc públic d'habitatges”

Barcelona, dimarts 22 de novembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s), Sergio Sanz, ha retret al Govern que“gasti diners en crear noves ambaixades i altres ‘xiringuitos’ separatistes” en lloc “d’invertir en un parc públic d’habitatges” com va proposar Ciutadans al Debat de Política General del Parlament, on Junts pel Sí va votar en contra. “En lloc d’això prefereixen invertir en un parc públic d’ambaixades”, ha ironitzat. I ha advertit: “Els 80 milions d’euros que volen destinar als Pressupostos per 2017 en fomentar el seu projecte separatista equivalen a comprar uns 1.900 habitatges de titularitat pública per donar-li ús social”.

Després que la consellera de Governació, Meritxell Borràs, hagi comparegut al Parlament per explicar el conveni que ha signat la Generalitat amb BBVA per cedir 1.800 habitatges buits a famílies en situació d’emergència residencial, Sanz s’ha “congratulat” que es puguin destinar habitatges a famílies vulnerables, encara que ha assegurat que “és una tireta insuficient per cobrir la ferida que té Catalunya en habitatge; es podria fer molt més”. I ha conclòs que des de Ciutadans estaran “pendents” que l’acord signat amb l’entitat “no amagui una ajuda als bancs encoberta” i que sigui “efectiu” per solucionar els “veritables problemes de la ciutadania”, la qual cosa la Generalitat,  segons Sanz, “fa temps ha renunciat a fer”.

Volver a ACTUALIDAD