Actualitat

Inés Arrimadas es reunirà amb el conseller d’Interior per avaluar els reiterats atacs a la seu de C’s de l’Hospitalet

by cscatalunya — 24 novembre 2016 @ 13:49
Comparte

En les últimes sis setmanes s’han produït quatre atacs a la seu de C’s de l’Hospitalet i una agressió al seu portaveu, Miguel García, mentre explicava les propostes del partit

L’Hospitalet del Llobregat, dijous 24 de novembre del 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que en els propers dies es reunirà amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, “per avaluar els reiterats atacs a la seu de C’s de l’Hospitalet del Llobregat” després que aquesta matinada s’hagi registrat el quart atac en les últimes sis setmanes. En els darrers dos anys s’han produït set atacs en total i fins i tot el seu portaveu a l’Hospitalet, Miguel García, va patir una agressió “mentre explicava la proposició de llei del partit perquè els llibres de text siguin gratis”.

Arrimadas ha agraït especialment la “bona predisposició” del conseller d’Interior del Govern de la Generalitat per reunir-se amb ella. I ha anunciat que li traslladarà “la preocupació” de C’s pels reiterats atacs que ha patit la seu i “la necessitat de mesures per evitar nous atacs”. En aquesta ocasió*, s’ha tacat tota l’entrada de la seu i la façana de l’edifici amb excrements, un fet que ja s’ha denunciat* a la Guàrdia Urbana.

La presidenta de C’s a Catalunya ha assegurat que malgrat els atacs no deixaran de “defensar” el seu “projecte de regeneració democràtica, d’igualtat i d’unió dins d’Espanya i de la Unió Europea”. I ha constatat que “ara més que mai” continuaran “treballant per construir una Catalunya on es respectin les idees democràtiques i on es puguin expressar les opinions lliurement”.

Volver a ACTUALIDAD