Actualitat

Joan García: “La Generalitat ha de facilitar les inversions internacionals en noves tecnologies per a que Catalunya sigui un referent mundial”

by cscatalunya — 24 novembre 2016 @ 15:25
Comparte

El portaveu de C’s en la comissió d'Empresa aposta per aprofitar el talent local per crear una ocupació de qualitat i estable, especialment entre els joves

“La Generalitat ha de facilitar les inversions internacionals en noves tecnologies per a que Catalunya sigui un referent mundial”. Així ho ha defensat el portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió d’Empresa, Joan García, en relació a la compareixença del Director General de l’Associació Espanyola del Videojoc, José María Moreno, sobre les necessitats i oportunitats del sector. A més, ha explicat que C’s ha registrat una Proposta de Resolució en aquest sentit i ha destacat la necessitat “d’aprofitar el talent local per crear una ocupació de qualitat i estable”, especialment entre els joves.

Joan García ha instat al Govern a “estudiar i implementar les mesures necessàries” per desenvolupar un ecosistema apropiat de referència a nivell internacional en la indústria del videojoc.

Volver a ACTUALIDAD