Actualitat

Inés Arrimadas: “Cal deixar de banda les discrepàncies polítiques per lluitar de forma efectiva contra la violència de gènere”

by cscatalunya — 25 novembre 2016 @ 13:35
Comparte

La líder de Ciutadans a Catalunya assisteix, juntament amb diputats i regidors de C’s, a l'acte institucional del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Barcelona, divendres 25 de novembre del 2016.

“Cal deixar de banda les discrepàncies polítiques per lluitar de forma efectiva contra la violència de gènere”. Així s’ha expressat la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya i Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, després d’assistir a l’acte institucional del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones a Barcelona. Acompanyada de diputats i regidors del partit, Arrimadas ha defensat “que es visualitzi la unió entre administracions i les forces polítiques en aquesta causa comuna” per mostrar que “no hi ha tolerància política” davant “d’aquesta xacra”.

“Les dades segueixen sent alarmants; s’han fet esforços, però cal seguir treballant”, ha assegurat en referència a les cinc dones que han mort a mans de les seves parelles o ex parelles a Catalunya aquest 2016. I ha advertit: “Fins que no aconseguim la igualtat efectiva entre homes i dones, no eradicarem la violència de gènere que és la màxima expressió de la desigualtat”.

Volver a ACTUALIDAD