Actualitat

Inés Arrimadas expressa les seves condolences per la mort de Fidel Castro i defensa que “Cuba necessita entrar en el camí de la llibertat i la democràcia”

by cscatalunya — 26 novembre 2016 @ 11:42
Comparte

La líder de C’s Catalunya participa a les festes de Sant Andreu a Barcelona, abans de visitar un mercat per acompanyar els voluntaris del ‘Gran Recapte’

Barcelona, dissabte 26 de novembre del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha mostrat les seves condolences per la mort de Fidel Castro: “Avui no podem més que respectar la seva mort i enviar les nostres condolences a la seva família”. “Creiem que el que Cuba necessita és entrar en el camí de la llibertat i la democràcia”, ha afegit davant dels mitjans de comunicació, després de participar en una xocolatada de C’s, acompanyada de la líder del partit a Barcelona, Carina Mejías, diputats i regidors, amb motiu de les festes del districte de Sant Andreu a Barcelona.

La cap de l’Oposició a Catalunya ha fet una crida a participar al ‘Gran Recapte’, abans de visitar el mercat de Sant Andreu per acompanyar els voluntaris que participen en aquesta “iniciativa solidària de gran nivell”, per recaptar menjar organitzat pels Bancs d’Aliments de Catalunya. “Ens recorda a tots, també als aquells que sembla que no ho recorden mai, que a Catalunya hi ha moltes famílies que no tenen diners ni tan sols per comprar aliments”, ha explicat.

Finalment, a preguntes dels periodistes, Inés Arrimadas ha defensat “una reforma de la Constitució” com “el camí per solucionar molts dels problemes que tenim a Espanya”. “Volem seguir vivint en una Catalunya dins d’Espanya i de la Unió Europea. C’s no treballarà en eines que suposen sortir d’Espanya i de la UE i perdre drets” com pretén el Govern de Carles Puigdemont, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD