Actualitat

Carrizosa: “Negociar el dèficit de Catalunya amb el Govern és més important que pactar uns pressupostos a la cubana amb la CUP”

by cscatalunya — 27 novembre 2016 @ 12:08
Comparte

El portaveu de C’s al Parlament exigeix al Govern que assisteixi al Consell de Política Fiscal i Financera “per defensar els interessos de tots els catalans”

Barcelona, diumenge 27 de novembre del 2016. “Negociar el dèficit de Catalunya amb el Govern és més important que pactar uns pressupostos a la cubana amb la CUP”. Així ho ha advertit el portaveu de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, que ha demanat al Govern de la Generalitat que assisteixi al Consell de Política Fiscal i Financera, previst per aquesta setmana: “Com a líders de l’Oposició a Catalunya, exigim a Puigdemont que participi, juntament amb la resta de comunitats, per defensar els interessos de tots els catalans”.

“Catalunya no necessita uns pressupostos a la cubana, negociats de manera opaca amb la CUP, sinó uns pressupostos propis de la Unió Europea”, ha reiterat davant els mitjans de comunicació, i ha criticat que el partit antisistema estigui “glossant” Fidel Castro.

D’altra banda, Carrizosa ha reclamat que “no es posi en un compromís els funcionaris públics, obligant-los a posicionar-se” davant l’anunci de la CUP d’obrir els ajuntaments el sis de desembre, Dia de la Constitució.

Finalment, a preguntes dels periodistes, el portaveu parlamentari ha destacat que C’s rebutja qualsevol política que pretengui “dividir la societat catalana i espanyola” i ha apostat per “reformes per millorar Catalunya i la resta d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD