Actualitat

Inés Arrimadas trasllada la seva “preocupació” al conseller d’Interior després dels reiterats atacs a la seu de C’s de L’Hospitalet

by cscatalunya — 28 novembre 2016 @ 16:40
Comparte

A la reunió, la líder de C’s a Catalunya i el portaveu a L’Hospitalet, Miguel García s'han interessat per “les investigacions obertes” i han valorat “mesures per intentar evitar nous atacs”

Barcelona, dilluns 28 de novembre del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya i Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, ha traslladat la seva “preocupació” al conseller d’Interior, Jordi Jané, pels reiterats atacs a la seu de C’s de L’Hospitalet i l’agressió al seu portaveu, Miguel García, que també ha assistit a la reunió celebrada aquest dilluns.

“Ens hem interessat per les investigacions obertes per esclarir els fets. A més, hem valorat que hi hagi més coordinació amb les cossos de seguretat i hem estudiat mesures per intentar evitar nous episodis”, ha explicat després de la trobada, que ha qualificat de “molt cordial”. Així mateix, ha agraït “la predisposició del conseller i del seu equip”.

Arrimadas ha recordat que dijous passat es va registrar el quart atac a la seu de la formació en sis setmanes. García també ha patit aquest mes una agressió en una carpa de C’s, mentre explicava la proposició de llei del partit perquè els llibres de text siguin gratuïts. En total s’han produït set atacs a la seu de L’Hospitalet, en els últims dos anys.

Volver a ACTUALIDAD